Στρατοσ Τζωρτζογλου : Η φανέλα με το νούμερο 9 ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ - YouTube : Στράτος τζώρτζογλου για τζένη μπότση:

Στρατοσ Τζωρτζογλου : Η φανέλα με το νούμερο 9 ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ - YouTube : Στράτος τζώρτζογλου για τζένη μπότση:. «οι ρυτίδες μου έφυγαν από το πολύ οξυγόνο» και ο «δεν με νοιάζει αν λένε ότι έχω κάνει botox» δήλωσε ο στράτος τζώρτζογλου ενώ αποκάλυψε ότι έχει κάνει στο πρόσωπο του θεραπεία με υαλουρανικό. Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το πρώην ζευγάρι. Ο στρατοσ τζωρτζογλου και η σοφια μαριολα παντρευονται το καλοκαιρι του 2019 και μοιραζονται την προβα νυφικου τησ σοφιασ μαριολα στην καμερα τησ εκπομπησ ελενη και στον δημοσιογραφο κωνσταντινο αρκα. Ο στράτος τζώρτζογλου θέλησε να κάνει on air τηλεφωνική φάρσα στον νίκο μουτσινά. Πήρε αγκαλιά στα χέρια τη σκορδά και μετά… γδύ.

Το ζευγάρι έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο έγγαμου βίου δείχνει πιο ερωτευμένο και αγαπημένο από ποτέ! Mετά τη φάρμα, ο ηθοποιός που είναι και πάλι στην αγκαλιά της αγαπημένης του σοφίας, έκανε δηλώσεις για τη εξωτερική του εμφάνιση αλλά και για τη σχέση τους. Ο στράτος τζώρτζογλου και η σοφία μαριόλα αυτό το καλοκαίρι γυρίζουν από νησί σε νησί απολαμβάνοντας τον μεγάλο έρωτα που ζουν! Σήμερα έκλεισαν έναν χρόνο ευτυχισμένου έγγαμου βίου και όπως υποσχέθηκε ο στράτος. Κάρολος κουν, μίνως βολανάκης, ζυλ ντασσέν, σπύρος ευαγγελάτος, ρούλα πατεράκη.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου εν αδαμιαία περιβολή | Newsbeast
Ο Στράτος Τζώρτζογλου εν αδαμιαία περιβολή | Newsbeast from s.nbst.gr
Μπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι, αλλά οι σχέσεις τους είναι άριστες. «οι ρυτίδες μου έφυγαν από το πολύ οξυγόνο» και ο «δεν με νοιάζει αν λένε ότι έχω κάνει botox» δήλωσε ο στράτος τζώρτζογλου ενώ αποκάλυψε ότι έχει κάνει στο πρόσωπο του θεραπεία με υαλουρανικό. Έδινα αυτόγραφα ενώ είχα για τέσσερις μήνες κομμένο ρεύμα. Η πανέμορφη δασκάλα μουσικής σοφία μαριόλα,που του έκλεψε την καρδιά από τον φεβρουάριο. Το απίστευτο ξέσπασμα του τζώρτζογλου. Ο στράτος τζώρτζογλου εξέπληξε με την εμφάνισή του στην εκπομπή «πρωινό». Όλες οι ειδήσεις για στρατοσ τζωρτζογλου. Ο στρατοσ τζωρτζογλου και η σοφια μαριολα παντρευονται το καλοκαιρι του 2019 και μοιραζονται την προβα νυφικου τησ σοφιασ μαριολα στην καμερα τησ εκπομπησ ελενη και στον δημοσιογραφο κωνσταντινο αρκα.

Ο στράτος τζώρτζογλου και η μέλλουσα σύζυγός του σοφία μαριόλα, έκαναν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη.

Ο στράτος τζώρτζογλου μετά την αποχώρησή του από τη «φάρμα» επέστρεψε στο σπίτι του και στη σύζυγό του, σοφία μαριόλα. Ο στράτος τζώρτζογλου αναζητώντας την προσωπική του ιθάκη, έφτασε μέχρι την άλλη πλευρά του ατλαντικού. Ο κρητικός χορός της βάνα μπάρμπα στο γάμο του στράτου τζώρτζογλο. Ο στράτος τζώρτζογλου κι η σοφία μαριόλα είναι ένα από τα πιο γλυκά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Κινηματογραφικές ταινίες στις οποίες έχει παίξει: Πρεμιέρα στη «φάρμα» με εξομολόγηση τζώρτζογλου. Συνεργάστηκε στο θέατρο με σκηνοθέτες όπως οι: Η πανέμορφη δασκάλα μουσικής σοφία μαριόλα,που του έκλεψε την καρδιά από τον φεβρουάριο. Στο λοιπόν και την ρενέ σαραντινού μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στράτος τζώρτζογλου ο οποίος αποκάλυψε τις δυσκολίες που βίωσε στην αμερική όπου είχε πάει να ζήσει με τον γιο του αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει ακόμη ένα παιδί. Mετά τη φάρμα, ο ηθοποιός που είναι και πάλι στην αγκαλιά της αγαπημένης του σοφίας, έκανε δηλώσεις για τη εξωτερική του εμφάνιση αλλά και για τη σχέση τους. Στράτος τζώρτζογλου για τζένη μπότση: Κοινώνησα και τη μεγάλη παρασκευή και σήμερα. Στράτος τζώρτζογλου για τζένη μπότση:

Η πανέμορφη δασκάλα μουσικής σοφία μαριόλα,που του έκλεψε την καρδιά από τον φεβρουάριο. Μπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι, αλλά οι σχέσεις τους είναι άριστες. Έδινα αυτόγραφα ενώ είχα για τέσσερις μήνες κομμένο ρεύμα. Ο ηθοποιός κάλεσε τον παρουσιαστή την ώρα που παιζόταν η εκπομπή «καλό μεσημεράκι» και ζήτησε τη συμβουλή του για ένα προσωπικό θέμα προσπαθώντας να αποκρύψει την ταυτότητά του. Το ζευγάρι έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο έγγαμου βίου δείχνει πιο ερωτευμένο και αγαπημένο από ποτέ!

ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ: Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ...
ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ: Ο ΦΟΒΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ... from 3.bp.blogspot.com
Η σοφία μαριόλα αναφέρθηκε στον στράτο τζώρτζογλου και εξήγησε πως από την πρώτη στιγμή κατάλαβε μέσα της πως είναι ο άντρας της ζωής της. Ο στράτος τζώρτζογλου και η σοφία μαριόλα ορκίστηκαν ενώπιον θεού και ανθρώπων αιώνια πίστη και αγάπη, στο μικρό εκκλησάκι του. Ο στράτος τζώρτζογλου θέλησε να κάνει on air τηλεφωνική φάρσα στον νίκο μουτσινά. Ξεγυμνώθηκε στο πλατό και άρπαξε τη φαίη σκορδά. Κάρολος κουν, μίνως βολανάκης, ζυλ ντασσέν, σπύρος ευαγγελάτος, ρούλα πατεράκη. Ο στρατοσ τζωρτζογλου και η σοφια μαριολα παντρευονται το καλοκαιρι του 2019 και μοιραζονται την προβα νυφικου τησ σοφιασ μαριολα στην καμερα τησ εκπομπησ ελενη και στον δημοσιογραφο κωνσταντινο αρκα. Ο στράτος τζώρτζογλου αναζητώντας την προσωπική του ιθάκη, έφτασε μέχρι την άλλη πλευρά του ατλαντικού. Μπορεί να μην είναι πλέον ζευγάρι, αλλά οι σχέσεις τους είναι άριστες.

«με τζώρτζογλου και ιατρόπουλο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά».

Στράτος τζώρτζογλου για τζένη μπότση: Η σοφία μαριόλα αναφέρθηκε στον στράτο τζώρτζογλου και εξήγησε πως από την πρώτη στιγμή κατάλαβε μέσα της πως είναι ο άντρας της ζωής της. Ο στράτος τζώρτζογλου κι η σοφία μαριόλα είναι ένα από τα πιο γλυκά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Ο στρατοσ τζωρτζογλου και η σοφια μαριολα παντρευονται το καλοκαιρι του 2019 και μοιραζονται την προβα νυφικου τησ σοφιασ μαριολα στην καμερα τησ εκπομπησ ελενη και στον δημοσιογραφο κωνσταντινο αρκα. Ο στράτος τζώρτζογλου εισβάλλει στη «γυναίκα χωρίς όνομα». Πήρε αγκαλιά στα χέρια τη σκορδά και μετά… γδύθηκε στον αέρα (βίντεο) ο στράτος τ. Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το πρώην ζευγάρι. «οι ρυτίδες μου έφυγαν από το πολύ οξυγόνο» και ο «δεν με νοιάζει αν λένε ότι έχω κάνει botox» δήλωσε ο στράτος τζώρτζογλου ενώ αποκάλυψε ότι έχει κάνει στο πρόσωπο του θεραπεία με υαλουρανικό. Στο λοιπόν και την ρενέ σαραντινού μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στράτος τζώρτζογλου ο οποίος αποκάλυψε τις δυσκολίες που βίωσε στην αμερική όπου είχε πάει να ζήσει με τον γιο του αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει ακόμη ένα παιδί. Ούρλιαζε έξαλλος ο στράτος τζώρτζογλου δεν είμαι δούλος κανενός. Όλες οι ειδήσεις για στρατοσ τζωρτζογλου. Με θέρμη και ενθουσιασμό ο ηθοποιός υποστήριξε τον φίλο του μιχάλη ιατρόπουλο σε μια ιδιαίτερα απαιτητική μονομαχία. Έξαλλος ο στράτος τζώρτζογλου με τον βασίλη εγω δεν φοβήθηκα ποτέ μου.

Σε μια άλλη σκηνή από το παιχνίδι, οστράτος τζώρτζογλου λέει στον μιχάλη ιατρόπουλο: «με τζώρτζογλου και ιατρόπουλο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά». Συνεργάστηκε στο θέατρο με σκηνοθέτες όπως οι: Ο στράτος τζώρτζογλου και η σοφία μαριόλα αυτό το καλοκαίρι γυρίζουν από νησί σε νησί απολαμβάνοντας τον μεγάλο έρωτα που ζουν! Κάρολος κουν, μίνως βολανάκης, ζυλ ντασσέν, σπύρος ευαγγελάτος, ρούλα πατεράκη.

Στράτος Τζώρτζογλου: Ζει στην Κρήτη τον έρωτα του (φωτο ...
Στράτος Τζώρτζογλου: Ζει στην Κρήτη τον έρωτα του (φωτο ... from www.aftodioikisi.gr
Σήμερα έκλεισαν έναν χρόνο ευτυχισμένου έγγαμου βίου και όπως υποσχέθηκε ο στράτος. Ξεγυμνώθηκε στο πλατό και άρπαξε τη φαίη σκορδά. Σε μια εξομολόγηση ψυχής προχώρησε ο στράτος τζώρτζογλου, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους είπε το μεγάλο «ναι» για να επιστρέψει στη φύση, συγκεκριμένα. Ο στράτος τζώρτζογλου και η μέλλουσα σύζυγός του σοφία μαριόλα, έκαναν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη. Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από τη φάρμα και η συγκίνηση on air! Ο στράτος τζώρτζογλου εισβάλλει στη «γυναίκα χωρίς όνομα». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν έρθει το τελευταίο διάστημα στο φως, ενώ αναφέρθηκε και στους θύτες. Κάρολος κουν, μίνως βολανάκης, ζυλ ντασσέν, σπύρος ευαγγελάτος, ρούλα πατεράκη.

Μαρία γεωργιάδου η σχέση με τον τζώρτζογλου,το παιδί τους και το ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά.

Συνεργάστηκε στο θέατρο με σκηνοθέτες όπως οι: Σήμερα έκλεισαν έναν χρόνο ευτυχισμένου έγγαμου βίου και όπως υποσχέθηκε ο στράτος. Ο στράτος τζώρτζογλου εξέπληξε με την εμφάνισή του στην εκπομπή «πρωινό». Πήρε αγκαλιά στα χέρια τη σκορδά και μετά… γδύθηκε στον αέρα (βίντεο) ο στράτος τ. «με τζώρτζογλου και ιατρόπουλο η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά». Ο στράτος τζώρτζογλου και η μέλλουσα σύζυγός του σοφία μαριόλα, έκαναν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη. Σε μια άλλη σκηνή από το παιχνίδι, οστράτος τζώρτζογλου λέει στον μιχάλη ιατρόπουλο: Ξεγυμνώθηκε στο πλατό και άρπαξε τη φαίη σκορδά. Ο στράτος τζώρτζογλου θέλησε να κάνει on air τηλεφωνική φάρσα στον νίκο μουτσινά. Αναστάτωσαν το άργος γιορτάζοντας την 1η επέτειο γάμου. Ο κρητικός χορός της βάνα μπάρμπα στο γάμο του στράτου τζώρτζογλο. Ο στράτος τζώρτζογλου και η σοφία μαριόλα ορκίστηκαν ενώπιον θεού και ανθρώπων αιώνια πίστη και αγάπη, στο μικρό εκκλησάκι του. Στο λοιπόν και την ρενέ σαραντινού μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στράτος τζώρτζογλου ο οποίος αποκάλυψε τις δυσκολίες που βίωσε στην αμερική όπου είχε πάει να ζήσει με τον γιο του αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει ακόμη ένα παιδί.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Facebook